Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçları boyatıcam.. renk tavsiyeniz..

zydar

Öne çıkan mesajlar

arkdaşlar, saçımı boyatmayı düşünüyorum. (bu arada erkeğiz-punk + piercing vs vs var)

Sizlerin tavsiyelerinizi alayım dedim. Fiyatlarıda tam bilmiyorum. Bildiğiniz iyi yerler varsada iyi olur..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwinz, 06 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
parlaq siyah uzerine koyu kırmızı hafif..
imedia'nın 3.xx numaralı rengi çok yaklaşık olarak bu dediğini yapıyor. numarasını tam hatırlayamadım, ismi kestane-violet[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004

[Bu mesaj Sufi tarafından 06 Ağustos 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zydar bi resmini koysaydın bi tipini görüp ona göre tavsiyede bulunsaydık[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

saç senin kararı vericek olan sensin buraya sormaya gerek yok die düşünüorum.madem boyatmaya karar verdin yeerince düşünmüş olman lazım ne renke boyatıcağınada sen karar ver.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bi de tipe göre gider saç bence
mesela benim tenim beyaz, antalyaya gittiğimde sarıya boyatmıştım, civciv sarısına ve gayet yakışmıştı

Ha derseniz , bi daha boyatırmısın diye hayatta boyatmam kolay kolay[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

cart pembeye boyat ama kasıtlı olarak dipleri siyah bırak, sakal bıyık varsa direk kes tüysüz gez, üzerine bedenine yapışacak parlak yeşil bi tişört ve altına diz üstü şort gez, bi de boynuna altın kolye tak. Yakışır küpene piercingine :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kalıcı olucak ve en az 1 ay kalıcak e ozaman uyugn seçmem lazım bide b.ktan olursa kaldık öle.. şapka takarız artık :)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...